معرفی عمارت حبیبی

معرفی اثر :عمارت ملا لطف الله شیخ الاسلام سنندجی (موزه-عمارت حبیبی )

شماره ثبت : 1172

 دوره تاریخی : قاجاریه

 موقعیت :سنندج - خیابان امام -کوچه حبیبی

 این عمارت مقارن با سلطنت ناصرالدین شاه قاجار  حدود 160 سال پیش توسط یکی از علمای اهل سنت به نام ملا لطف الله شیخ الاسلام قاضی اقضاء منطقه کردستان در دو بخش (تالار تشریفات و زیر زمین یا حوضخانه به انضمام فضاهای جنبی و اطاقهای در دو طبقه) و بخش اندرونی (ساختمان دو طبقه شمالی و ساختمان غربی با دو فضای وسیع در اضلاع شرقی و غربی و سردرها )ساخته شده است.از ویژگی های بخش بیرونی اروسی هفت لنگه زیبا و تزیینات گچبری و ایینه کاری است که بعدها به تملک عبدالحمید خان سنندجی (سالار سعید )درامد و اکنون نیز محل استقرارموزه سنندج است.بخش اندرونی نیز در تملک خانواده حبیبی بوده که اینک بعنوان ساختمان اداری میراث فرهنگی استان مورد بهربرداری قرار گرفته است

 

و اما گردش  مجازی چیست ؟

تور مجازی یا Virtual Tour  یک فناوری جدید است که امکان بازدید مجازی از یک محیط واقعی را برای مخاطبان فراهم می‌کند. تور مجازی قابلیتی مابین عکس و فیلم را به شما میدهد. وسعت دید در پانورامای ۳۶۰ ، وسیعتر از عکس است، خروجی این تکنیک همچون فیلم است ولی با این تفاوت که کنترل دوربین در دست مخاطب است و او می‌تواند تصور کند که در فضایی ایستاده است و به هر طرف که بخواهد میتواند رو کند، در آن زوم کند و سوژه را با جزئیات بیشتری مشاهده کند.
تور مجازی، شامل چند نما یا پانورامای ۳۶۰ است که با ارتباط منطقی بین نقاط، امکان سفر بین آنها میسر می شود. مجموعه این نقاط جلوه ای از محیط کار شما را به نمایش میگذارد. مجموعه ای کامل از تصاویر و اطلاعات مربوط به مجموعه شماست که برای مخاطبین شما امکان گردش مجازی در مجموعه شما را فراهم می کند.وبه شما این امکان را میدهد تا بدون نیاز به صرف زمان و هزینه های بالا و بدون نیاز به حضور در مجموعه شما، مخاطبین خود را در دنیای مجازی به بازدید از امکانات تجهیزات و تخصص های خود دعوت کنیدهمچنین این امکان را برای افراد ایجاد می‌کند که از طریق اینترنت یک مکان را با تمام جزئیاتش مشاهده کنند.

ژووری مانگ

پروژه تور مجازی عمارت ملا لطف الله شیخ الاسلام سنندجی (موزه-عمارت حبیبی ) توسط گروه طراحان سرگرمی ژووری مانگ که یک شرکت مستقل، متشکل از متخصصان صنعت بازی و انیمیشن و نرم افزار است؛در سال 1390 اجرا شد.