از دستگاه شبیه ساز صنایع چوب  برای نخستین بار در کشور با حضور جمعی از مسئولان  استان رونمایی شد.

همزمان با فرارسیدن هفته پژوهش و در جریان برگزاری آئین افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استانی که به همین مناسبت در پارک علم و فناوری استان کردستان برپا شد، از دستگاه شبیه ساز صنایع چوب اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با حضور حسین فیروزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان و ابراهیم زارعی، فرماندار شهرستان سنندج ،شرکت ژوری مانگ و جمعی از مسئولان استانی رونمایی شد.

در این مراسم سید جمیل احمدی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با اشاره به مزیت های نسبی استفاده از این دستگاه گفت: صرفه جویی در مواد مصرفی و کاهش هزینه اجرای آموزش های مهارتی از مزیت های اصلی از این دستگاه ها در کارگاه های آموزشی است و علاوه برآن کارآموز می تواند به صورت مجازی محیط واقعی کار را تجربه کند.

گروه طراحان سرگرمی ژووری مانگ یک شرکت مستقل، متشکل از متخصصان صنعت بازی و انیمیشن و نرم افزار است. این شرکت در سال 1391 با هدف تولید و آموزش، بازی های رایانه ای و انیمیشن توسط مهندس محمد حیدری تاسیس شد.

هفته پژوهش و فناوری امسال با شعار «پژوهش هدفمند، فناوری ارزش ¬آفرین در خدمت تولید ملی» در تاریخ ۲۴ لغایت ۳۰ آذرماه و به صورت کشوری برگزار می‌شود.

شعارهای روزانه هفته پژوهش

در این رویداد برای هر روز یک شعار انتخاب گردید و در همین راستا روز 24 آذرماه، اولین روز هفته پژوهش با عنوان «پژوهش، فناوری، مدرسه و دانشگاه»، ۲۵ آذرماه و دومین روز هفته پژوهش با عنوان «پژوهش، فناوری و رسانه»، ۲۶ آذرماه و سومین روز هفته پژوهش با عنوان «پژوهش، فناوری و صنعت»، ۲۷ آذرماه و چهارمین روز هفته پژوهش مصادف با روز وحدت حوزه و دانشگاه با عنوان «پژوهش، فناوری و علوم انسانی و هنر» و ۲۸ آذرماه با عنوان «پژوهش، فناوری و مسئولیت های اجتماعی و پژوهش، فناوری و تعاملات بین المللی» نامگذاری شد.

باتوجه به اینکه پایه و اساس پژوهش در مدارس شکل می گیرد بنابراین حضور دانش آموزان در دانشگاه ها نقش بسزایی در توسعه فرهنگ پژوهش و فناوری میان دانش آموزان دارد.

فرآیند توسعه اقتصادی دانش‌محور نیازمند زیرساخت‌هایی برای تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی و تسهیل مبادلات و انتقال صحیح فناوری است. یکی از ابزارهایی که برای تسهیل فعالیت‌های توسعه فناوری، شفاف‌سازی و تقویت بازار فناوری در دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد، فن‌بازارها هستند.

اما فن بازار چیست؟

فن‌بازار به‌معنای بازار فناوری، در حقیقت بازاری برای عرضه و فروش فناوری است.  همانطور که بازار مسکن محل مبادله مسکن است و بنگاه‌های معاملات مسکن واسطه‌های اطلاعاتی و حقوقی معامله مسکن هستند، در بازار فناوری نیز فن‌بازارها نقش واسطه‌ای برای رساندن اطلاعات فناوری و مشاوره درباره مراحل انتقال فناوری به «عرضه‌کنندگان»، «متقاضیان»، «کارآفرینان» و «سرمایه‌گذاران» را دارند.

یک فن بازار دارای نقش‌های مهمی همچون بهره‌برداری از فناوری و پتنت‌های استفاده نشده، مبادله فناوری و نقش واسطه‌گری بین عرضه‌‌کنندگان و متقاضیان، ارائه ارتباط‌های مرتبط با فناوری همچون شیوه‌های تجارت و تجاری‌سازی فناوری‌ها و بازاریابی برای آن‌ها و خدمات پشتیبانی همچون جستجوی عرضه‌کننده و متقاضی فناوری و خدمات مالی است.

2366بازدید